Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Soluţii pentru majorarea sporurilor salariale

București: Soluţii pentru majorarea sporurilor salariale

DISTRIBUIȚI

135945 – 08042015 –  Ministerul Sănătăţii şi Federaţia SANITAS au identificat soluţii pentru majorarea sporurilor salariale şi a veniturilor din sistem. Cei doi parteneri sociali au analizat revendicările SANITAS, privind reglementarea funcţionării reţelei de medicină şcolară, repectarea normativelor de personal şi asigurarea unei finanţări adecvate a unităţilor sanitare publice de stat.

Ca ministru susţin majorarea veniturilor personalului din sănătate, ca mod de a asigura o bună funcţionare a sistemului sanitar. După acordarea unei majorări de 100 de lei, încă de la începutul anului 2015, vom colabora cu Federaţia SANITA Sastfel încât să reglementăm în mod pozitiv acordarea sporurilor salariale, iar din a doua jumătate a anului să putem veni şi cu o majorare a veniturilor”, declar ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

Totodată, Ministerul Sănătăţii va supune dezbaterii publice, săptămâna aceasta, condiţiile de exercitare în regim independent a profesiilor de asistent medical generalist, moaşă, asistent medical în spitalele publice. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.