Acasă Politic Bucureşti: Şoţia sirianului găsit mort în portbagaj, suspectă că l-a ucis, este...

Bucureşti: Şoţia sirianului găsit mort în portbagaj, suspectă că l-a ucis, este consilier la Inspecţia Muncii

DISTRIBUIȚI

136100 – 16042015 – Sotia sirianului gasit mort in portbagajul unei masini este consilier la Inspectia Muncii, lucreaza de multi ani in institutie si niciodata nu a facut probleme, a declarat joi inspectorul general de stat Dantes Nicolae Bratu.

Inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii a precizat ca Andreea Maria Patrascu lucreaza la Departamentul Relatii Internationale, iar ca angajat nu au fost niciodata probleme in legatura cu ea, potrivit Ziare.com.

Bratu a mai spus ca nu avea cunostinta despre problemele personale ale sotiei sirianului Haj Saleh Moustafa.

Haj Saleh MoustafaSotia sirianului gasit mort, pe 8 aprilie a. c., in portbagajul unei masini in Capitala, a fost retinuta de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, impreuna cu amantul ei, cei doi fiind suspectati ca l-au omorat pe Haj Saleh Moustafa, in varsta de 52 de ani, potrivit unor surse din Politie.

Cadavrul cetateanului sirian, sotul Andreei Maria Patrascu, a fost gasit in 8 aprilie, intr-o geanta aflata in portbagajul unei masini cu numar de Constanta, inscrisa pe numele societatii Perla Majestic, care era parcata pe Soseaua Pantelimon, vizavi de Sectia 9 de Politie.

Barbatul fusese dat disparut, de amanta lui, in ianuarie, desi nu se mai stia nimic despre el din 14 decembrie 2014.

Autopsia nu a relevat cauza mortii, medicii legisti gasind pe trupul sirianului doar rani superficiale, care nu i-ar fi putut provoca moartea.

Ancheta este desfasurata de Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.