Acasă Uncategorized Bucureşti: SRI confirmă că Victor Ponta s-a întâlnit cu Eduard Hellvig

Bucureşti: SRI confirmă că Victor Ponta s-a întâlnit cu Eduard Hellvig

DISTRIBUIȚI

 – 136084 – 16042015 – Purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava, a declarat miercuri, pentru Mediafax, că directorul SRI, Eduard Hellvig, a avut o întâlnire cu premierul Victor Ponta, la solicitarea celui din urmă, menționând că la întâlnire nu a participat deputatul Sebastian Ghiță, anunță Hotnews.

GUVERN_guvern4”Directorul Serviciului Roman de Informații (SRI), Eduard Hellvig s-a întâlnit, într-adevăr, miercuri, cu premierul Victor Ponta, la solicitarea prim-ministrului, pe probleme ce țin de competențele SRI”, a afirmat Sorin Sava.

Agentia Mediafax a transmis, miercuri dupa-amiază, că premierul Victor Ponta s-a întâlnit cu directorul SRI, Eduard Hellvig, surse oficiale afirmând că „discuția face parte din colaborarea instituțională” dintre Guvern și SRI.

Întâlnirea a avut loc la Palatul Victoria.

La momentul întâlnirii dintre cei doi, în clădirea Guvernului s-a aflat și deputatul Sebastian Ghiță, membru al Comisiei privind exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI, acesta părăsind Palatul Victoria la aproximativ 30 de minute după plecarea lui Hellvig. Eduard Hellvig a fost investit la conducerea SRI la începutul lunii martie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.