Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Captură mare de ţigări de contrabandă

Constanţa: Captură mare de ţigări de contrabandă

DISTRIBUIȚI

captura tigari135909 – 07042015 –   Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au identificat, la data de 6 aprilie a. c., în Portul Constanţa Sud Agigea, un container încărcat cu ţigarete, care sosise din Slovenia şi avea ca destinaţie finală o societate comercială din Bucureşti.

În urma controlului efectuat de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu vameşi de la Biroul Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au fost descoperite 225.000 de pachete cu ţigarete din mărcile Ashima Luxury Size, Ashima Luxury Blue, Marble Gold, Marble King Size Luxe, Strand King Size şi Strand Blue, fabricate în China, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 2.000.000 lei dacă ar fi originale.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost indidponibilzată până la finalizarea investigaţiilor referitoare la statutul juridic al mărfurilor şi luarea măsurilor legale care se impun.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit administratorilor societăţilor comerciale în cauză, un cetăţean român, în vârstă de 57 de ani, respectiv un cetăţean american de 51 ani, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.