Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Percheziţii la firme de media

Bucureşti: Percheziţii la firme de media

DISTRIBUIȚI

136809 – 18052015 – Politistii efectueaza luni dimineata 9 perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov intr-un caz de evaziune fiscala si rambursare ilegala de TVA, in perioada aprilie 2012 – martie 2014.

Prejudiciul estimat este de 12,3 milioane de lei.

Directia de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane desfasoara o operatiune ce vizeaza destructurarea unei retele infractionale, arata un comunicat la Politie Romane.

Din investigatii a reiesit ca in circuitul infractional sunt implicate 35 de societati comerciale romanesti, cu implicare in „activitati de media”, ai caror reprezentanti ar fi obtinut, fara drept, bani, prin rambursare ilegala a impozitelor, taxelor si contributiilor la bugetul general consolidat al statului, arata sursa citata.

Luni vor fi puse in aplicare 13 mandate de aducere la audieri, in urma probatoriului administrat urmand a fi dispuse masurile care se impun.

Actiunea se desfasoara sub coordonarea Parchetului General. La operatiune participa si luptatori din cadrul Serviciului de Interventii si Actiuni Speciale si specialisti criminalisti.

Realitatea TV sustine ca investigatiile sunt intr-un dosar disjuns din cel in care este vizata agentia Mediafax, iar Adrian Sarbu este arestat preventiv. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.