Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Ponta nu retractează, dar nuanțează

Bucureşti: Premierul Ponta nu retractează, dar nuanțează

DISTRIBUIȚI

 136791 – 15052015 – Premierul Victor Ponta a declarat vineri că își menține afirmațiile potrivit cărora unii membri PNL au avut întâlniri private cu reprezentanți ai firmei Holzindustrie Schweighofer. ”Cred că lucrurile s-au lămurit după ce a citit toată lumea ceea ce am spus eu la postul B1. Lucrurile sunt foare clare. Eu am acuzat și acuz în continuare o doamnă deputat PNL și câțiva domni deputați PNL care s-au întâlnit și care, în Parlament, promovează interesele unei singure companii, împotriva interselor publice”, a declarat Ponta, potrivit B1 Tv.

Premierul a ținut să sublinieze și că nu a vorbit despre oameni din anturajul președintelui și că este de părere că prin efortul comun al tuturor instuțiilor statului se poate pune la punct o strategie de protejare a pădurilor.

”N-am afirmat niciodată și am fost foarte clar, că m-a întrebat Cătălin Striblea: Vorbiți de oameni din jurul președintelui?. Nu, dimpotrivă. Și chiar cred că printr-un efort comun – președinte, Guvern, Parlament, servicii de informații, jandarmerie, poliție – putem să luăm măsuri concrete ca să fie o strategie de protejare a pădurilor. Iar acuzațiile mele la adresa unei doamne deputat, fost ministru, și a unor domni deputați, în continuare le consider legitime și chiar așa s-a întâmplat”, a mai spus Victor Ponta. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.