Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Se deschide Gradina cu Filme din Lahovari

Bucureşti: Se deschide Gradina cu Filme din Lahovari

DISTRIBUIȚI

 136767 – 14052015 – Primaria Capitalei ii invita pe bucuresteni sambata, 16 mai 2015, incepand cu orele 21.00, la deschiderea Gradinii cu Filme- Cinema & More, situata in curtea CREART, din strada Lahovary nr.7 (zona Piata Romana). Amenajata intr-o maniera care reproduce atmosfera gradinilor de vara din marile centre culturale europene, Gradina cu Filme este un proiect aflat la a doua editie care isi propune sa aduca auditoriului cinefil filme consacrate ale artei cinematografice, intr-un spatiu neconventional, potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei.

Din punct de vedere tehnic, Gradina cu Filme – Cinema & More, a fost dotata cu un ecran ce-l reproduce pe cel din vechile sali de cinema, cu un proiector special, ce ofera o claritate foarte buna a imaginii, si cu un foarte bun sistem de sonorizare.

Filmul, momentele de stand up comedy, muzica live si piesele de teatrul fac parte din oferta variata pe care organizatorii o pun la dispozitia publicului. Sunt seri dedicate filmului, cu proiectii de calitate precedate de dezbateri, cu invitati din lumea cinematografiei unde oamenii prezenti sunt invitati sa participe activ, seri de stand up comedy, seri cu muzica live si piese de teatru. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.