Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Amezi de 1,9 milioane lei de la Fisc în două zile

Amezi de 1,9 milioane lei de la Fisc în două zile

DISTRIBUIȚI

137953 – 29062015  – În zilele de 27 şi 28 iunie a. c., 394 de inspectori antifraudă au fost implicaţi în acţiuni de control la 259 contribuabili care îşi desfăşoară activitatea în zone cu risc fiscal, potrivit unui comunicat al Agenţiei Naţionale de Administrare Ficală (ANAF).

Au fost aplicate 373 amenzi contravenţionale în valoare totală de 1.886.500 lei, în mare măsură cu ocazia verificărilor privind dotarea şi utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale, respectarea disciplinei financiare, provenienţa legală a mărfurilor.

Totodată, au fost efectuate confiscări de numerar, venituri ilicite şi bunuri, valoarea estimată a acestora fiind de 33.467 lei (28.219 lei numerar, venituri ilicite 2.039 lei şi 3.209 lei valoare estimată bunuri).

De asemenea, fost dispusă suspendarea activităţii la trei operatori economici, din care unul pentru nedotare cu aparat de marcat electronic fiscal.

Selecția contribuabililor care au fost verificați a avut la bază exclusiv sesizările primite la TelVerde și analiza de risc făcută de compartimentele de specialitate, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.