Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Mesajul ministrului Educației pentru învățători

București: Mesajul ministrului Educației pentru învățători

DISTRIBUIȚI

137328  – 05062015 – Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a transmis, astăzi, învătățorilor un mesaj de apreciere cu ocazia Zilei Învățătorului: „În semn de prețuire a dăruirii pe care dumneavoastră, stimați dascăli, o oferiți, cu generozitate, școlarilor în fiecare zi, vă adresez azi, cu prilejul Zilei Învățătorului, cele mai alese gânduri, alături de urarea de «La mulți ani!»”.

Potrivit ministrului, misiunea unui învățător nu este una ușoară: “pe lângă  arta de a transforma universul cunoașterii într-o incursiune atractivă, plină de ineditul descoperirii de sine și surpriza revelării noului în multiplele ipostaze ale învățării, dascălul însoțește copiii dincolo de pragul școlii, modelând caractere și marcând primii pași în lungul drum al devenirii lor. Ca personalitate de referință, învățătorul va reprezenta, mereu, termenul de comparație valoros, demn de urmat, capabil de autodepășire”.

“La acest moment aniversar, doresc să îmi exprim considerația, aprecierea și respectul pentru munca dumneavoastră ferventă de a continua tradiția unei cariere ce a fost și va fi un model real de valorizare, dezvoltare și împlinire personală!”,, conchide Sorin Cîmpeanu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.