Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Şi Corneliu Vişinoiu îl părăseşte pe Ponta

Bucureşti: Şi Corneliu Vişinoiu îl părăseşte pe Ponta

DISTRIBUIȚI

137664  – 18062015  – După ce a fost luat în vizor de DNA, premierul Victor Ponta este părăsit de consilieri. După Radu Magdin, consilierul pe politică externă, Ponta a fost părăsit şi de Corneliu Vişoianu, consilier personal pentru românii de pretutindeni, potrivit Stiripesurse.ro.

Consilierul pentru Diaspora şi-a anunţat despărţirea de Ponta pe Facebook. „Scriu acest mesaj pentru a consemna și public decizia de a-mi înceta activitatea de consilier al Primului Ministru al României. Îi sunt recunoscător pentru șansa oferită și pentru cei aproape 3 ani de colaborare. Mulțumesc întregii echipe din care am făcut parte și am convingerea că vor mai exista oportunități de a lucra împreună. Am luat această decizie acum câteva luni, din dorința de a reveni în mediul asociativ în care sunt prezent de 25 de ani și cu speranța că timpurile pe care le trăim sunt timpuri bune pentru construcții noi și transparente”, a anunţat Vişoianu.

Corneliu Vişoianu, un mai vechi partener de afaceri al lui Bogdan Buzăianu de la Energy Holding, a fost membru PNL şi candidat PDL la parlamentare. Acesta este şi mason, fost număr 2 în Marea Lojă Naţională a României. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.