Acasă Economie Iaşi: Contrabandă: Prinşi cu peste 2.200 pachete de ţigări în maşină

Iaşi: Contrabandă: Prinşi cu peste 2.200 pachete de ţigări în maşină

DISTRIBUIȚI

137628  – 17062015  – Poliţiştii de frontieră ieşeni au descoperit, într-un autoturism Volkswagen Passat, 44.680 de ţigarete de contrabandă, pe care doi cetăţeni români intenţionau să le comercializeze ilegal  pe raza municipiului Iaşi.

            În data de 16 iunie a.c., în jurul orelor 17.00, poliţişti de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au oprit în trafic, pe raza localităţii Vanători, judeţul Iaşi, un autoturism Volkswagen Passat, în care se aflau doi cetăţeni romani, în vârstă de 23 ani, respectiv 35 ani, despre care existau informaţii că fac contrabandă cu ţigări.

La controlul autoturismului, au fost descoperite mai multe sacoşe din rafie în care se aflau ţigări marca Plugarul de provenienţă R. Moldova.

În vederea efectuării unui control amănunţit, cei doi bărbaţi au fost duşi, împreună cu autoturismul, la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

În urma inventarierii a rezultat un număr de 44.680 de ţigarete marca „Plugarul”,  în valoare de 19.927 lei.

Cei au declarat  că întreaga cantitate de ţigări a fost preluată de pe raza comunei Probota, judeţul Iaşi, cu intenţia de a fi vândută în municipiul Iaşi.

            Poliţiştii de frontieră le-au întocmit bărbaţilor lucrare penală pentru contrabandă, iar ţigările şi autoturismul au u fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.