Acasă Politic Tulcea: Oprea: UNPR nu va fuziona cu niciun partid

Tulcea: Oprea: UNPR nu va fuziona cu niciun partid

DISTRIBUIȚI

 137717  – 19062015  – UNPR nu va fuziona cu nicio altă formațiune politică, întrucât este un partid de guvernare care își respectă obligațiile, a declarat președintele UNPR, Gabriel Oprea, potrivit Agerpres.

”Nu vom fuziona cu nimeni. (…) Suntem într-o coaliție de guvernare, (…) ne respectăm toate obligațiile. Susținem Guvernul din care facem parte și președintele României”, a declarat vineri, la Tulcea, liderul UNPR, Gabriel Oprea.

El a amintit că a renunțat la calitatea de membru PSD atunci când era ministru de Interne și a fost obligat să numească politic o persoană.

”Când faci parte dintr-o echipă, și acum facem echipă cu Guvernul Ponta, este un lucru de bun-simț în primul rând să stai în aceeași echipă și la bine și la rău. Asta am făcut cu toate guvernele din care am făcut parte și ne-am creat deja un brand și ținem la acest blazon”, a mai spus președintele UNPR.

Gabriel Oprea s-a întâlnit vineri cu membrii organizației județene a partidului în timpul ședinței fiind discutate direcțiile prioritare ale UNPR pentru următorii cinci ani, precum și Planul Politic Național al partidului. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.