Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PNL cere PSD un plan de măsuri concrete pentru aplicarea Codului...

Bucureşti: PNL cere PSD un plan de măsuri concrete pentru aplicarea Codului Fiscal

DISTRIBUIȚI

138410 – 17072015  –  Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a a declarat joi că este mandatat de conducerea partidului său să ceară PSD un plan de măsuri pentru aplicarea Codului fiscal.

„Sunt mandatat de conducerea PNL să comunic că așteptăm, în loc de epistole patetice, un plan de măsuri concrete pentru aplicarea cu succes a Codului Fiscal fără dezechilibrarea bugetului”, a declarat Cătălin Predoiu..

Prim-vicepreşedintele PNL recomandă PSD „să ia o pauză de la „luptele de cocoși” din partid și să comunice ce are de gând să facă pentru îmbunătățirea radicală a colectării veniturilor, pentru combaterea evaziunii fiscale mari, pentru reluarea investițiilor publice oprite, pentru atragerea de investiții private în economie şi pentru reforma companiilor de stat falimentate de guvernul Ponta”.

„Noi le spunem și ce să facă, măcar să spună ei, care au la dispoziție aparatul de stat, cum vor să facă și să se apuce de lucruri bine facute măcar în ceasul al 12-lea al guvernării lor”, a încheiat Cătălin Predoiu.

Rovana Plumb le-a trimis, joi, în calitate de „preşedintă interimar” a PSD, o scrisoare liderilor PNL şi UDMR, în care îi îndeamnă să ceară promulgarea rapidă a Codurilor Fiscale.

Rovana Plumb le-a adresat liderilor PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, precum şi preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor, „îndemnul de a susţine pana la capat noile Coduri Fiscale, acum, cand mai este doar un pas pana la adoptarea lor”.

„Vocea dumneavoastra este importanta si trebuie sa se faca auzita, fie ca este vorba de semnarea unor scrisori, a unor petitii online sau pur si simplu de transmiterea unui mesaj public”, le-a scris Rovana Plumb celor trei politicieni. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.