Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Spor de 100 euro pentru bugetarii cu salarii de 800 lei

Bucureşti: Spor de 100 euro pentru bugetarii cu salarii de 800 lei

DISTRIBUIȚI

138684 – 28072015 – Confederatia Sindicala Nationala (CSN) Meridian sustine, intr-o scrisoarea deschisa adresata preşedintului Klaus Iohannis, premierului Victor Ponta, vice-prim-ministrului Gabriel Oprea, preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, co-preşedintelui PNL, Alina Gorghiu, preşedintelui PSD, Liviu Dragnea şi tuturor parlamentarilor, ca nicio discutie serioasa pe tema reasezarii salariilor din grila bugetara nu ar trebui sa poata incepe fara a-i lua in considerare pe cei aproape un milion de bugetari care traiesc cu 800 de lei pe luna.

            „Va solicitam, domnilor politicieni, un spor minim salarial de 100 de euro net pentru fiecare dintre cei aproape un milion de bugetari care traiesc la limita subzistentei. Cei un milion de salariati sunt oameni pe care fiecare regim, indiferent cum s-a numit, i-a neglijat si i-a marginalizat, indepartandu-i de la normalitate. Confederatia Sindicala Nationala Meridian va cere sa refaceti aceasta normalitate in care statul, prin politicienii decidenti, trebuie sa respecte si aceasta categorie sociala aflata azi in pragul saraciei”, se arata in scrisoarea deschisa.

            Sindicalistii le amintesc politicienilor ca au fost alesi in functii de cei care au nevoie de ei si nu ar trebui sa ii dezamageasca. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.