Acasă Politic Bucureşti: Premierul Ponta revine în funcţie. Fără cârje

Bucureşti: Premierul Ponta revine în funcţie. Fără cârje

DISTRIBUIȚI

 Ponta_FB– 138987 – 10082015 – Premierul Victor Ponta s-a intors, luni, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru.

          Potrivit imaginilor difuzate de televiziunile de stiri, premierul, care a renuntat la carje, a urcat scarile Palatului Victoria fara probleme. Pana la plecarea in concediu, dupa operatia la genunchi pe care a efectuat-o la Istanbul, luna trecuta, premierul Ponta se deplasa srijinit in doua carje.

          Ponta a ajuns la sediul Guvernului la orele 11.00, pentru prima oara in aceasta luna, premierul fiind in concediu de odihna de la sfarsitul lunii iulie.

          Inainte de a ajunge la Palatul Victoria, prim-ministrul a postat pe contul sau de Facebook doua mesaje referitoare la economie.

          „Sa incepem ziua cu o veste buna! Afacerile din comert si servicii sunt pe un trend ascendent, potrivit INS – o perioada foarte buna in special pentru industria auto!”, a scris pe Victor Ponta ape Facebook.

          Dupa cateva minute, premierul a postat inca un mesaj, despre cresterea exporturilor: „Alta veste buna! Potrivit datelor INS, fata de luna mai 2015, ‪exporturile din luna iunie 2015 au crescut cu 6,3% (total de 4767,0 milioane euro). Pentru intreg semestrul I din acest an, cresterea exporturilor este de 5,9% – cu grupa masinilor si echipamentelor de transport avand o pondere de 44,6% din totalul exporturilor!”.

          Premierul Victor Ponta participa luni seara, de la orele 19.30,  la emisunea “Editie speciala” de la RTV, potrivit unui comunicat al Guvernului.

          In ultimele doua luni, Ponta a lipsit din tara mai bine de 30 de de zile. Premierul s-a reintors din Turcia pe 8 iulie, dupa ce fost plecat mai bine de trei saptamani pentru a se opera la genunchi, la o clinica privata din Turcia. La intoarcere, si-a anuntat pe Facebook plecarea de la sefia PSD. Apoi, Victor Ponta a avut concediu de odihna intre 1 si 9 august– PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.