Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Rep. Moldova: România va continua să acorde ajutor nerambursabil Rep. Moldova

Rep. Moldova: România va continua să acorde ajutor nerambursabil Rep. Moldova

DISTRIBUIȚI
http://www.moldpres.md
http://www.moldpres.md
http://www.moldpres.md

139401 – 27082015 –   Premierul Victor Ponta se află la Chișinău, într-o vizită la invitația omologului Valeriu Streleț.

La declarația de presă comună a celor premieri, român și moldovean, Victor Ponta și-a exprimat susținerea pentru guvernul de dincolo de Prut, arătând că dincolo de vorbe frumoase, România trebuie să facă și fapte concrete, precizând că toate proiectele începute sau aflate în derulare vor continua.

            Ponta a făcut referire la gazoduct și a menționat că e important „să nu depindeți de un singur furnizor. Când aveți două variante… La gaze am văzut că prețul e mai mic”.

            Șeful guvernului român a făcut referire la sprijinul financiar acordat deja de România pentru Rep. Moldova și a arătat că pentru continuarea sprijinului în Rep. Moldova este nevoie de stabilitate și o prioritizare a proiectelor.

„Vă urez mult succes în negocierile cu instituțiile financiare internaționale. Orice nevoie urgentă, putem să discutăm și sprijinim. Vreau să vă rog să vorbiți cu colegii dumneavoastră de cabinet pentru a ne vedea cât mai curând la Tulcea, la jumătatea drumului. Vreau ca banii să ajungă mai repede la oamenii care au nevoie. Viața de pe ambele maluri ale Prutului să fie mai aproape de standardele europene. Nu vă invidiez, că nu aveți o poziție ușoară. Dacă e bine, se datorează tuturor, dacă e rău, e din cauza guvernului. Dacă e dificil, primul telefon dați-l la București”, a fost sfatul premierului pentru Valeriu Streleț. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.