Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Abdullah Ataş a fost trimis în judecată pentru omor

București: Abdullah Ataş a fost trimis în judecată pentru omor

DISTRIBUIȚI

140063 – 25092015 –  Abdullah Ataş, omul de afaceri turc care a omorât un polițist aflat în timpul serviciului, a fost trmis în judecată de procurori. Omul de afaceri va trebui să răspundă în fața judectărorilor pentru cele trei fapte de care este acuzat: omor calificat, conducere în stare de ebrietate și părăsirea locului accidentului.

La începutul lunii august, după ce a consumat băuturi alcoolice într-un club, Abdullah Atas a urcat la volanul autoturismului și, pentru a nu fi tras la răspundere de starea în care se afla în timp ce conducea, a ignorat semnalul de oprire al poliției şi a continuat deplasarea determinând-l pe polițist să se prindă de capota autovehiculului. Cu victima pe capotă şi circulând cu viteză excesivă, Ataș a parcurs  distanţa de aproximativ 350 m după care a încercat să scape de polițist printr-o serie de viraje succesive stânga – dreapta în urma cărora polițistul a fost aruncat pe carosabil, ceea ce i-a provocat rănirea gravă și, ulterior, a dus la moartea acestuia.

Cu toate acestea, Abdullah Ataș şi-a continuat deplasarea aproximativ 2,8 km, iar la intersecţia şos. Pipera – şos. Bucureşti Nord a pierdut controlul autovehiculului şi a părăsit spaţiul carosabil, fiind proiectat în gardul ce împrejmuieşte un imobil. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.