Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Blaga despre ”partidul cinstit”

București: Blaga despre ”partidul cinstit”

DISTRIBUIȚI

139493 – 01092015 –  Liderul UNPR Gabriel Oprea a comentat, marti, afirmatia lui Vasile Blaga potrivit caruia şi-ar dori un guvern minoritar. „Cu Vasile Blaga, om foarte serios, am o relatie foarte buna, am colaborat foarte bine. Eu am spus intotdeuna ca sprijin Guvernul Victor Ponta”, a declarat Oprea, intrebat despre dorinta lui Blaga si posibilitatea unui guvern minoritar.

Vasile Blaga a declarat, luni seara, la TVR 1, ca vrea un guvern minoritar, dar nu exclude formarea unui guvern cu ajutorul UNPR, precizând că „a fost întotdeauna un partid cinstit”. „Mi-aş dori un guvern minoritar dacă nu vor fi alegeri anticipate, deşi noi ne-am dori alegeri anticipate. Am din marele Partid Naţional Liberal o experienţă mai mare decât mulţi din vechiul PNL al colaborării cu domnul Oprea şi cu UNPR. Să nu uităm că UNPR a susţinut guvernele Boc şi Ungureanu, au fost corecţi, au fost cinstiţi, nu a căzut Guvernul Boc şi Guvernul Ungureanu din cauza lor”, a precizat Blaga, citat de stiripesurse.ro.

Co-preşedintele PNL este de părere că se va ajunge la demisia premierului Victor Ponta. „Eu cred ca da. Eu nu-l mai văd premier, vedeţi şi astăzi (luni n.r.) domnul Dragnea a chemat miniştrii la ordine ca să le spună cum să comunice, ce să facă, Ponta e de decor acolo, dar văd că stă agăţat în continuare de fotoliul de prim-ministru, deşi orice om în situaţia lui şi-ar fi dat de mult demisia”.

Cu Vasile Blaga, om foarte serios, am o relatie foarte buna, am colaborat foarte bine. Eu am spus intotdeuna ca sprijin Guvernul Victor Ponta”, a declarat Gabriel Oprea, intrebat despre dorinta lui Blaga. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.