Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Documente ridicate de la Apa Nova, Primăria Capitalei și Primăria Sectorului...

București: Documente ridicate de la Apa Nova, Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 1

DISTRIBUIȚI

140038 – 24092015 – Directorul general adjunct al Apa Nova, Epsică Chiru, a precizat că procurorii anticorupţie din Ploieşti au solicitat, joi, conducerii instituţiei, o serie de contracte comerciale din perioada 2008 – 2015.

”În cursul dimineţii, la sediul Apa Nova Bucureşti s-au prezentat doi domni procurori de la DNA – Serviciul Ploieşti, solicitând o serie de documente contractuale, pe care conducerea instituţiei le va pune la dispoziţie în toată transparenţa posibilă. Nu cunoaştem motivul pentru care s-au interesat de aceste documente. Documentele solicitate sunt pentru perioada 2008 – 2015. Sunt contracte comerciale cu subantreprenori de-ai noştri”, a afirmat Epsică Chiru la sediul Apa Nova. El a subliniat că reprezentanţii Apa Nova nu au fost anunţaţi în legătură cu vreo audiere şi nu au fac verificări în birouri.

”Apa Nova Bucureşti are contract cu Primăria Municipiului Bucureşti pentru serviciile de apă şi canalizare, contract care este publicat inclusiv pe site-ul primăriei şi este accesibil pentru oricine doreşte să cunoască conţinutul acestuia”, a precizat Epsică Chiru.

Procurorii DNA Ploieşti au ridicat joi, mai multe documente de la Primăria Capitalei, Primăria Sectorului 1 și Apa Nova, acţiunea fiind legată de un dosar de corupţie în care sunt implicate și persoane de la Apa Nova Bucureşti. PROMPT MEDIA

foto:realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.