Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Fost director al ANAF, retinut

București: Fost director al ANAF, retinut

DISTRIBUIȚI

139495 – 01092015 –  Serban Pop, fostul director al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a fost retinut marti pentru 24 de ore de procurorii DNA, anunta Digi 24. Serban Pop este acuzat de complicitate la luare de mita, informeaza Agerpres, citand surse judiciare. Pop a fost citat marti dimineata alaturi de Alina Bica la sediul DNA, cei doi fiind audiati intr-un dosar de luare de mita pentru solutionarea unui dosar DIICOT in favoarea omului de afaceri Horia Simu, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. Serban Pop a fost sef al Fiscului timp de un an, in perioada 2012 – 2013.

Fostul sef al ANAF, Serban Pop, ar fi primit de la Horia Simu suma de 230.000 euro mita, iar Alina Bica este suspectata ca ar fi primit o mita de 17.500 de euro pentru a clasa un dosar in care este implicat omul de afaceri Horia Simu, potrivit Agerpres, care citeaza surse judiciare. Serban Pop a fost audiat de procurori, dupa care a fost scos din sediul DNA cu catuse la maini si urcat intr-o masina a politiei.

Alina Bica este audiata de procurorii DNA in calitate de suspect in acelasi dosar, fiind suspectata de luare de mita pentru solutionarea dosarului de la DIICOT in care este implicat omul de afaceri Horia Simu. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.