Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Piedone, cale liberă către Primăria Generală a Capitalei

București: Piedone, cale liberă către Primăria Generală a Capitalei

DISTRIBUIȚI

139814 – 16092015  –  Pe principiul unde dai și unde crapă. Facțiunile liberale au spus că scapă de PSD și de pretențiile sale și au numit primar general interimar al Capitalei un consilier de la UNPR (în fapt e un consilier ales pe listele PPDD și ulterior când acesta a capotat a trecut cu arme și bagaje la UNPR), scrie stiripesurse.ro

Surse politice susțin că deși unii liberali susțin că acesta poate fi controlat prin înțelegeri politice și forța pe care o dețin în CGMB, adevărata comandă nu se află acolo. Surse politice susțin că omul din umbră e Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4, cel despre care s-a spus intens în ultima vreme că ar putea candida la Primăria Capitalei.

La fel de adevărat este și faptul că edilul de la Sectorul 4 a anunțat că la alegerile locale de anul viitor va candida sub culorile UNPR, adică fix culoarea actualului primar general interimar.

”E greu să îi mai scoți apoi din cetate. Piedone și-a aruncat buzduganul înainte și apoi va calcula. Nu știu dacă șefii sunt conștienți de ce au făcut pentru că un interimar greu îl poți da jos. L-au pus singuri, dar să îl dai jos ai nevoie și de voturile PSD (n.r. un primar interimar poate fi revocat cu trei sferturi din totalul consilierilor)”, susține unul din importanții consilieri generali ai PNL.

Informația este confirmată și din tabăra UNPR. Unul din liderii partidului nu și-a ascuns bucuria: ”Pentru noi e foarte bine. Nimeni nu va spune la sfârșitul zilei că UNPR nu a făcut și că a ratat. PNL deține majoritatea și ei sunt șefi și la RADET și la RATB și vom avea grijă să comunicăm asta. E bună mișcarea pentru că ne lasă o mare marjă de negociere”, a declarat unul din vicepreședinții Uniunii care a indicat și faptul că edilul de la Sectorul 4 are totul sub control.

În acest sens acesta a menționat rolul salubrizator al ”buzduganului” aruncat la Primăria Capitalei – ”Ideea e ca cel pus acum să taie fără milă în turma de directori și când venim cu voturile în spate atunci se intră în casă nouă.”

Primarul general interimar, Marin Ştefănel Dan, ales aseară în cadrul unei ședințe de îndată, face parte din PPDD, partid absorbit de UNPR în iunie 2015, si este presedinte al PPDD Sector 5. Este un apropiat al lui Marian Vanghelie. Din 2012 acesta ocupa functia de consilier general. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.