Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Planurile premierului

București: Planurile premierului

DISTRIBUIȚI

139826 – 16092015  –  Premierul Victor Ponta a anuntat marți seara, intr-o emisiune tv, ca nu își mai dorește o altă demnitate publică, cu excepția celei de parlamentar, eventual tot în colegiul din județul Gorj: ”Voi candida probabil, alături de echipa cu care am fost tot timpul în ultimii 15 ani, în județul Gorj, pentru funcția de deputat, dar alte funcții în stat, nu. Cred că o perioadă în care să nu fiu în prima linie, în care să învăț și din lucrurile bune și din greșelile mele, îmi va prinde foarte bine”.

De asemenea, premierul a spus că dorește să-și clarifice situația în dosarul în care este cercetat de DNA: „Doresc un singur lucru, în primul rând să-mi dovedesc nevinovația fata de acuzatiile care mi-au fost aduse și mă voi bate pentru asta. E foarte important pentru mine să nu se spună: da, acum opt ani nu știu ce a făcut, 50.000 de lei nu i-a plătit. Chiar i-am plătit și chiar mă simt nevinovat și vreau să-mi dovedesc nevinovăția.

În al doilea rand, vreau să vedem în 2017-2018, dacă poate va fi o guvernare mai bună, eu așa sper pentru România. Dar poate că se va vedea că nu-i așa ușor să guvernezi și de la criticat de pe margine la a trece pe teren e o mare diferență. În al treilea rând, îmi doresc ca România să fie o țară stabilă, care să se dezvolte în continuare”. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.