Acasă Sud-Est Tulcea Tulcea: Traficanți de droguri după gratii

Tulcea: Traficanți de droguri după gratii

DISTRIBUIȚI

139778 – 14092015  – La 11 septembrie a.c., procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Tulcea, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în comiterea infracţiunilor de efectuare de operaţiuni cu substanţe cu conţinut psihoactiv, fără drept şi trafic de droguri de risc, fără drept.

Există suspiciunea rezonabilă că începând cu luna iulie 2015, Ovidiu Iulian Ciocărlan, Alexandru Macamov și Răzvan Strâmbu au constituit un grup infracțional organizat, în scopul comiterii infracţiunilor de efectuare, fără drept, de operațiuni cu substanţe cu conţinut psihoactiv şi trafic de droguri de risc, fără drept.

S-a reţinut că în aceeaşi perioadă, au procurat, depozitat, transportat, preparat, oferit spre vânzare şi vândut, fără drept, substanţe cu conţinut psihoactiv, au cultivat şi deţinut droguri de risc (cannabis), fără drept, urmărind realizarea unei plantaţii de cannabis în scopul punerii în vânzare drogurilor de risc, fără drept.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare, în locuinţa în care se aflau cei trei inculpaţi a fost depistată cantitatea de aproximativ 1.711 g de fragmente de natura vegetală folosită la prepararea substanţelor cu conţinut psihoactiv, 86 g de substanţe cu conţinut psihoactiv, o cultură indoor amenajată cu sistem de iluminare şi încălzire specială compusă din trei plante de cannabis aflate în vegetaţie, în diferite stadii de dezvoltare, cu greutatea de 5,45 g (masă verde).

La 11 septembrie s-a dispus reţinerea inculpaţilor pentru o perioadă de 24 de ore, iar o zi mai târziu Tribunalul Tulcea a  dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pe o perioadă de 30 de zile. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.