Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Băsescu: E o prostie reclamația lui Vadim Tudor

București: Băsescu: E o prostie reclamația lui Vadim Tudor

DISTRIBUIȚI

Traian Băsescu140327  – 07102015 –  Traian Băsescu a declarat, miercuri, la ieșirea de la Judecătoria Sectorului 5 unde se judecă redeschiderea dosarul răpirii jurnaliștilor români, că nu el a deținut dosarul operațiunilor, rolul său fiind acela de a coordona instituțiile statului.

”În declarația mea am spus că nu am secretizat nici măcar o foaie din dosarul din dosarul răpirii jurnaliștilor. Nu era treaba mea partea operativă. Rolul meu a fost să pun cap la cap toate serviciile, ale Armatei, SRI și SIE, pentru a colecta informațiile și a face ca acestea să lucreze în aceeași direcție. Nu eu am avut dosarul operațiunilor. El a avut cap de filă SIE”, a declarat Băsescu.

Întrebat dacă ar avea vreun avantaj dacă dosarul ar fi desecretizat, fostul președinte a precizat că așa s-ar putea demonstra că reclamația împotriva sa nu este întemeiată. ”Categoric da, ar confirma că e o prostie reclamația lui Vadim Tudor”, a adăugat fostul șef de stat.

Plângerea a fost depusă de Corneliu Vadim Tudor, care între timp a decedat. Vadim Tudor susținea că Traian Băsescu și președintele PDL de la acea vreme, Vasile Blaga și-ar fi însușit t 4 milioane de dolari din suma care ar fi fost plătită drept răscumpărare. Instanța supremă l-a scos în august pe Vasile Blaga din cauză, iar în ceea ce îl privește pe fostul președinte a trimis dosarul către Judecătoria Sectorului 5. –  PROMPT MEDIA

foto:voceatransilvaniei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.