Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Senatorul UNPR Constantin Popa: Minerii au venit în București să apere...

București: Senatorul UNPR Constantin Popa: Minerii au venit în București să apere țara

DISTRIBUIȚI

Constantin Popa140708 – 23102015 – Minerii au venit în București ”să apere țara” de cei care doreau restituirea tuturor proprietăților confiscate de regimul comunist. Declarația a fost făcută de fostul pepededist la ”Jurnalul de Seară” de la Digi24, în timpul unei dezbateri despre dosarul Mineriadei, în care fostul președinte Ion Iliescu este urmărit penal pentru infracțiuni împotriva umanității alături de mai mulți foști demnitari.

Constantin Popa, senator UNPR: Erau vremuri tulburi, vremuri în care dacă spuneai ceva împotriva..”știți celebrul dicton: ”Nu ne vindem țara!”. Oamenii erau patrioți în vremea aceea, încercau să facă ceva pentru România și formele erau diferite.

Cosmin Prelipceanu: Și minerii au venit din patriotism?

Constantin Popa: Da, ăsta a fost motivul lor. Au venit să apere țara. Că acolo s-a întâmplat altceva…

Cosmin Prelipceanu: De cine o apărau?

Constantin Popa: Cred că și dumneavostră știți ce zvonuri se vehiculau. Dacă vreți să fiu destul de dur, vă și spun de cine să o apere, de cei care au scos, până la urmă, ”restitutio in integrum” și care s-a și întâmplat până la urmă, că toată țara a fost retrocedată. Asta au crezut ei la momentul de atunci. – PROMPT MEDIA

foto:gazetalubuzoianu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.