Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Patronul Chocolat, reținut

București: Patronul Chocolat, reținut

DISTRIBUIȚI

tudor-constantinescu-chocolat-141107 – 13112015 –  Patronul cofetariilor Chocolat, Tudor Constantinescu, a fost reţinut în vineri dimineaţa, in urma perchezitiilor de joi care au vizat mai multe cluburi si restaurante de lux. El este acuzat că este coordonatorul unui grup infracţional specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani. Alături de el au mai fost reținuți Cucona Cristian și Moroșan Mihail, iar în cazul altor patru persoane implicate în cauza s-a dispus măsura controlului judiciar.

Patronul Chocolat ar fi folosit un soft pentru casele de marcat prin care una plătea clientul, alta vedea statul. Impozitul era mai mic, câştigul mai mare. După gratii a ajuns şi cel care a creat acest soft. Procurorii se aşteaptă ca prejudiciul în acest caz să fie cu mult peste zece milioane de euro, întrucât softul este vândut în România din 2006.

Procurorii au ridicat joi mai multe calculatoare de la firma care comercializa softul pentru casele de marcat, din care speră să afle câte astfel de softuri au fost vândute, dar mai ales cui. Percheziţii au fost şi la cluburile Fratelli, Le Club, Biutiful, dar şi la restaurantele Trattoria Il Calcio. În total, procurorii au verificat 43 de imobile, de unde au ridicat saci întregi cu documente, calculatoare şi case de marcat. –  PROMPT MEDIA

foto:zf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.