Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: S-a schimbat modificarea: Un liberal la cârma Capitalei

București: S-a schimbat modificarea: Un liberal la cârma Capitalei

DISTRIBUIȚI

 Razvan Ioan Sava141349 – 26112015 – În cadrul sedintei extraordinare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, care a avut loc miercuri la sediul Primariei Capitalei, Razvan Ioan Sava, din partea PNL, a fost desemnat sa exercite atributiile functiei de primar general interimar al municipiului Bucuresti, înlocuindu-l pe Dănuț Marin Ștefănel, susținut de UNPR.

”În calitate de primar general interimar, vreau sa multumesc Consiliului General pentru votul de încredere, doresc  ca legislativul si executivul Primariei Capitalei sa functioneze  ca o echipa, pentru o administratie moderna. Prioritatea zero este rezolvarea situatiei RADET, vreau ca impreuna cu cei din conducerea acestei regii sa stabilim masuri clare, astfel incat bucurestenii sa nu aiba probleme cu furnizarea de apa calda si caldura, mai ales acum, in pragul iernii. In acest sens, voi convoca in cel mai scurt timp o sedinta de lucru. A doua prioritate o reprezinta intrunirea comitetului de iarna pentru a verifica stadiul pregatirilor pentru sezonul rece. Urmatoarea masura pe care o voi aplica este afisarea pe site-ul PMB a tuturor contractelor aflate in derulare, astfel incat bucurestenii sa poata vedea clar unde se duc banii din taxe si impozite. De asemenea, voi demara contractarea de urgenta a serviciilor de audit pentru a avea o imagine cat mai exacta asupra situatiei din primarie”, a spus Sava.

PSD nu a nominalizat nici un reprezentant, lăsându-i pe liberali să rezolve problemele Capitalei pe timp de iarnă. ”Acum, e mai bine în opoziție. Îi lăsăm să își rupă gâtul”, a spus un consilier general social-democrat. – PROMPT MEDIA

foto:romania-actualitati.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.