Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei – ”la plezneală?”

București: Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei – ”la plezneală?”

DISTRIBUIȚI

gabriela-firea141421 – 02122015 – Pentru că favoritul liberalilor pentru Primăria Capitalei, europarlamentarul Cristian Buşoi, se află pe locul al patrulea într-un sondaj comandat de PNL, în urma lui Călin Popescu – Tăriceanu, dar și a lui Nicușor Dan, social-democrații par hotărâți să o arunce în această luptă pe Gabriela Firea, considerând că aceasta ar avea șanse reale. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la RTV, că senatorul şi vicepreşedintele partidului, Gabriela Firea, poate fi ”o variantă foarte bună” pentru Primăria Generală a Capitalei, însă social-democraţii nu au luat, până în acest moment, o decizie. ”Gabi Firea poate fi o variantă foarte bună”.

Există însă și varianta ca numele Gabrielei Firea să fie aruncat ”la plezneală”, doar pentru a o putea măsura în sondajele de opinie.

Despre Firea se vorbește în mediul politic ilfovean că unii primari o roagă să candideze pentru președinția consiliului județean, în timp ce alții susțin că soțul ei, Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, are ”gânduri mult mai mari” pentru ea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.