Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Nașii și finii din PRU

București: Nașii și finii din PRU

DISTRIBUIȚI

 Răzvan Tănase142131 – 25012016  –  Deputatul Răzvan Tănase și-a dat demisia din Partidul România Unită (PRU). El a invocat nepotismul din partid și susține că PRU este un alt proiect prin care se dorește înșelarea alegătorilor.

”Desi m-am alaturat Partidului Romania Unita indemnat de sentimentul nationalist si de dorinta de a lupta pentru pastrarea valorilor si identitatii poporului roman, perioada petrecuta in cadrul acestei formatiuni politice mi-a demonstrat faptul ca idealurile expuse de lideri se materializeaza prin simple discursuri demagogice si diversiuni josnice, fara actiuni concrete care sa vizeze cetatenii si neamul romanesc.

Din pacate, acest tanar partid a dus la cele mai inalte cote lucrurile negative din partidele deja cunoscute, aici nasul si finul fiind cei care stiu tot, hotarasc tot, de ceilalti folosindu-se si tratandu-i drept simpli cotizanti. Nu cred ca ne dorim un alt proiect care sa ia din metehnele vechilor partide, unde totul se aproba doar de catre doua-trei persoane, in PRU ‘conducatorii mascati in patrioti’ fiind chiar rude. Nepotismul care troneaza in aceasta formatiune, dezinteresul acut fata de popor si proprii membri, lipsa de implicare, precum si atitudinea dictatoriala tradusa prin excluderea peste noapte a membrilor sau chiar a unor intregi organizatii, fara a avea o minima fundamentare, sunt doar cateva dintre motivele care m-au convins ca Partidul Romania Unita nu este decat un alt proiect prin care se doreste inselarea alegatorilor, proiect in care personal nu am cum sa ma regasesc”, precizează Tănase. –  PROMPT MEDIA

foto:adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.