Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Conferință pe tema managementului fondurilor europene

Conferință pe tema managementului fondurilor europene

DISTRIBUIȚI

 Project Management and European Funds Conference142253 – 01022016  –  The Diplomat-Bucharest organizează sub Înaltul Patronaj al Ministerului Fondurilor Europene, împreună cu Project Management Institute, prima ediţie a „Project Management and European Funds Conference”, în data de 5 februarie 2015, la Hotelul InterContinental din Bucureşti.

Conform organizatorilor, arhitectura programelor de finanţare prin fonduri europene pentru perioada 2014-2020 oferă o mulţime de oportunităţi de dezvoltare a ideilor şi proiectelor inovatoare în diverse domenii. De asemenea, structura programelor de finanţare europene continuă să ofere o gamă largă de oportunităţi în statele membre, cu mai mult de 50 de miliarde de Euro distribuite de către Comisia Europeană în fiecare an, prin intermediul programelor de finanţare pentru educaţie, cercetare, mediu, transporturi, cultură şi dezvoltare a afacerilor.

Astfel, The Diplomat-Bucharest îşi propune să identifice principalele constrângeri în realizarea şi implementarea proiectelor de fonduri europene şi să compare poveştile de succes în atingerea obiectivelor de finanţare, dedicând o conferinţă exclusivă Project Managementului şi modului în care acesta influenţează în mod practic succesul sau eşecul finanţării prin fonduri UE.

Eurodeputatul PSD Victor Boştinaru, raportorul Parlamentului European pentru Regulamentul Fondului de Coeziune pentru perioada 2014-2020 – fond care pune la dispoziţia statelor membre 66 miliarde de euro, respectiv, 7.25 miliarde de euro pentru România -,  va vorbi în cadrul conferinţei despre construirea capacităţii administrative şi utilizarea managementului de proiect în finanţarea prin fonduri europene. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.