Acasă Politic București: Încă trei studenți români premiați peste hotare

București: Încă trei studenți români premiați peste hotare

DISTRIBUIȚI

romani premiati143375 – 30032016 – Trei studenţi de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti, coordonaţi de un conferenţiar universitar, au obţinut o medalie de argint şi una de bronz la concursul internaţional Robot Challenge, care a avut loc la Viena, la jumătatea lunii.

            După succesul înregistrat anul trecut, echipa HBFS (Harder Better Faster Stronger) a obţinut o medalie de argint şi una de bronz la competiţia RobotChallenge, desfăşurată la Viena în perioada 12-13 martie 2016. Totodată, echipa HBFS a contribuit la plasarea României pe locul şase în clasamentul pe medalii al naţiunilor.

            Echipa HBFS participantă la concurs a fost formată din studenţi şi masteranzi la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, Departamentul de Automatică şi Informatică Industrială: Ionuţ Cristian Dobre (anul III), Maria Cîrciumaru (anul IV), Mihai Crăciunescu (masterand anul II),  fiind  coordonată de conf. universitar Ştefan Mocanu.

            Ca şi la ediţiile precedente, RobotChallenge a fost organizat de Societatea Austriacă pentru Ştiinţe IT Inovative, Ministerul Austriac Federal pentru Ştiinţă, Cercetare şi Economie, Universitatea de Ştiinţe Tehnice Aplicate din Viena, în colaborare cu numeroşi sponsori. – PROMPT MEDIA

foto:gandul.info.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.