Acasă Economie Italia: Opt firme românești la Mostra Convegno Milano

Italia: Opt firme românești la Mostra Convegno Milano

DISTRIBUIȚI

143127  – 17032016 –  In conformitate cu Programul de susţinere a exporturilor de la bugetul de stat pe anul 2016, Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri (MECRMA), în colaborare cu Asociaţia Naţională a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR), au organizat participarea la târgul internaţional Mostra Convegno Milano, care se desfăşoară în perioada 15 – 18 martie 2016. România participă la această ediţie cu opt firme sub pavilion naţional, organizat pe două suprafeţe distincte.

Firmele româneşti expun produse de înaltă calitate şi competitive. De exemplu, o centrală termică ecologică, care utilizează peleţi, expusă de una dintre companiile româneşti, chiar depăşeşte performanţele produselor similare fabricate în alte ţări. Aspectul şi poziţionarea pavilionului naţional sporesc vizibilitatea exponatelor româneşti, specialiştii români înregistrând un număr important de contacte cu parteneri din Italia şi alte ţări.

Suprafaţa totală a târgului Mostra Convegno Milano este de 350.000 m.p., organizată în patru secţiuni: încălzire, răcire, apă şi energie. La ediţia din anul acesta participă 2.155 expozanţi din 55 de ţări de pe toate continentele, tema expoziţiei fiind ”Tehnologia confortului global”. De menţionat, în special, dinamica neaşteptată a fluxului de vizitatori, încă din primele ore după deschiderea oficială din ziua de 15 martie a.c. De altfel, se preconizează că, la ediţia din acest an, vor fi prezenţi peste 155.000 de specialişti din domeniu. Totodată, estimările organizatorilor menţionează că soluţiile tehnice ce vor fi prezentate în conferinţele şi seminariile care vor avea loc pe parcursul acestui târg, precum şi tehnologiile expuse, ar putea conduce la o economie globală de peste 12 miliarde euro. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.