Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Oprescu zice că nu e moral să mai candideaze. Vanghelie, însă,...

București: Oprescu zice că nu e moral să mai candideaze. Vanghelie, însă, zice că e ”bărbătesc”

DISTRIBUIȚI

Sorin-Oprescu122143857 – 25042016 – Primarul general suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, care s-a prezentat luni dimineața la Curtea de Apel, a reamintit gazetarilor că în România acționează prezumția de vinovăție și că trebuie să dovedească faptul că este nevinovat. ”La noi este exact invers, trebuie să dovedești tu că ești nevinovat, pentru că la noi acționează, în acest moment, prezumția de vinovăție, nu de nevinovăție. Și atunci, în condițiile unei societăți cu derapajele ei, îți adaptezi propria morală la timpurile pe care le trăiești”, a declarat Oprescu.

Întrebat de jurnaliști, cum comentează gestul lui Cristian Popescu Piedone de a candida din nou la Sectorul 4,, Oprescu a explicat că “fiecare om își are morala lui, fiecare își are educația lui și acționează în consecință.”

În schimb, Oprescu nu a scăpat ocazia să o ridice în slăvi pe Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei: “E o doamnă care s-a pregătit foarte bine, din câte știu eu. Cred că are și voința și putința să construiască în București. Pentru asta, este una din persoanele pe care o respect în mod deosebit, tocmai pentru faptul că este o femeie de acțiune”, a explicat Oprescu.

Marian Vanghelie, care s-a lăudat aseară că a strâns 24.000 de semnături pentru a se înscrie din nou pentru funcția de primar al Sectorului 5, a precizat că e ”un gest bărbătesc” să facă acest lucru, neaducând nicio clipă în atenție faptul că e suspendat din funcție pentru că este trimis în judecată pentru fapte de corupție. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.