Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucuresti: Prețul gazelor scade un pic

Bucuresti: Prețul gazelor scade un pic

DISTRIBUIȚI

 gaze143940 – 28042016 –  Comitetul de reglementare al Autorității Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE a aprobat preţurile pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale la clienţii casnici. Astfel, de la 1 mai, preţurile pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale pentru 2.947.221 clienţi casnici din categoria de consum B1 (reprezentând aproximativ 94% din total clienţi casnici), vor scădea în medie cu 1,5%.  În principal, această scădere se datorează scăderii tarifelor de distribuţie pentru S.C. E.ON Distribuţie România S.A. cu circa 8,8% şi pentru S.C. Distrigaz Sud Reţele S.R.L. cu circa 2,4% și a recuperării parțiale de către societăţi a costurilor istorice cu achiziţia gazelor naturale destinate furnizării la clientii casnici.

De la 1 mai 2016, pentru un număr de 1.517.273 clienţii casnici, din categoria de consum B1, al căror furnizor este S.C. E.ON Energie România S.A., preţurile de furnizare a gazelor naturale vor scădea cu circa 1,9 %, iar pentru un număr 1.429.948 clienţii casnici, din categoria de consum B1, al căror furnizor este S.C. ENGIE ROMÂNIA – S.A.,  preţurile de furnizare a gazelor naturale vor scădea cu circa 1%.

Având în vedere însă, că de serviciul de distribuţie beneficiază toţi clienţii noncasnici racordaţi la sistemele de distribuţie, scăderea tarifelor de distribuţie este un element care ar putea genera/determina şi o scădere a preţurilor de furnizare aferente  pieţei concurenţiale, în funcţie de serviciile care fac obiectul contractelor de furnizare în regim negociat şi a condiţiilor contractuale. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.