Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Multă lumină caldă în Parcul Carol

București: Multă lumină caldă în Parcul Carol

DISTRIBUIȚI

Festivalul Luminii144161 – 13052016 – Sub mottoul “Redescoperă frumuseţea lucrurilor mărunte”, 700 de cercetaşi din Bucureşti din cadrul Organizaţiei Naţionale “Cercetaşii României” vor organiza sâmbătă, 14 mai, în Parcul Carol, „Festivalul Luminii” – a opta ediţie.

Cercetașii României au hotărât ca anual, timp de câteva ore, să le amintească membrilor comunității locale de bucuria lucrurilor mărunte și împreună cu partenerii lor să transforme oraşele în care trăiesc într-un spațiu magic, în care fiecare dintre noi să redevină copil şi să descoperim lucrurile care ne fac mai fericiți.

Festivalul Luminii, un eveniment realizat la București de Organizația Națională Cercetașii României prin cei peste 700 de membri din București, a crescut și continuă să crescă de la an la an. Zeci de cercetaşi, voluntari dedicați, de toate vârstele, încurajează deconectarea de la stresul cotidian și petrecerea câtorva ore în aer liber, alături de familie, prieteni vechi sau noi, fiind înconjurați de artă în cele mai diverse forme ale ei: muzică, pictură, dans, origami și multe altele.

15.000 de gulguțe vor fi amplasate în parc şi, începând cu ora 19.00, aleile vor fi acoperite de lumina caldă a lumânărilor. Odată cu lăsarea serii, după ora 20.30 până la ora 22.00 atmosfera va fi încălzită de cântecele tinerilor din Salmastra şi de la Daia Art Studio, precum şi de jongleriile cu foc ale prietenilor de la Firewinds. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.