Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Cioloș precizează că nu are o agendă ascunsă

București: Cioloș precizează că nu are o agendă ascunsă

DISTRIBUIȚI

Ciolos 144803 – 22062016 – Prim-ministrul Dacian Cioloș a discutat cu conducerea PNL despre modul în care cele două părți pot colabora în perioada imedioat următoare. ”Ne dorim sprijinul PNL în Parlament pentru anumite proiecte, la fel cum ne dorim și sprijinul altor partide politice. Am răspuns acestei inițiative și am trecut în revistă și nemulțumiri pe care PNL le are vizavi de anumite proiecte sau anumite acțiuni ale Guvernului în care ne-am explicat deciziile pe care le-am luat, dar am discutat și despre ceea ce ne propunem în continuare”, a declarat prim-ministrul.

Legat de modul cum au acționat anumiți reprezentanți ai Guvernului în teritoriu la nivel de prefectură, Cioloș a precizat că au fost luate ”anumite măsuri” până acum. ”Acolo unde am constatat disfuncționalități legate de depolitizarea administrației publice am explicat că sunt anumite măsuri pe care le-am luat, însă nu putem în câteva luni de zile să schimbăm pe toată lumea. În administrația noastră, din păcate, o mare parte dintre cei care ocupă sau au ocupat funcții de conducere o fac pentru sprijinul politic. Eu am spus foarte clar că mi-am asumat un mandat de prim-ministru în anumite condiții. Mi-am luat un angajament clar, mi-am dat un cuvânt și îmi țin cuvântul. Până la sfârșitul mandatului acestui Guvern am spus că nu o să mă înscriu într-un partid, că nu o să îmi fac un partid și că nu o să mă înscriu la alegerile parlamentare”, a adăugat Cioloș.

”Nu vreau să fac nicio afirmație legată de ce se va întâmpla după aceea pentru că pur și simplu nu știu. Nu am proiecte ascunse, nu am agendă ascunsă”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.