Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Din nou despre sprijinirea turismului

București: Din nou despre sprijinirea turismului

DISTRIBUIȚI

 mohammad-murad144913 – 28062016 – La Palatul Parlamentului a avut loc prima întâlnire, intre preşedinţii Comisiilor Senatului României şi reprezentanţii FPTR, în vederea soluţionării problemelor cu care industria turismului se confruntă, ca urmare a dezbaterii din data de 15 iunie 2016, care a avut loc la Phoenicia Holiday Resort.

Comunicarea dintre mediul de afaceri din turism şi clasa politica a intrat într-o nouă etapă, cea a relaţionării directe, la aceeaşi masă, în care investitorii îşi expun problemele, prezintă posibile soluţii iar legiuitorul având o imagine de ansamblu clară, poate veni în întâmpinarea solicitărilor acestora, fie prin modificarea cadrului legislativ existent, fie prin iniţierea de legi. În cadrul întâlnirii, reprezentanţii FPTR au solicitat soluţionarea primelor puncte din cadrul şedinţei din data de 15 iunie 2016. Cele 5 puncte abordate au fost deblocarea legii impozitului specific, elaborarea unei strategii privind şcolile profesionale din turism, elaborarea unor facilităţi pentru forţa de muncă sezonieră, susţinerea turismului balnear și implicarea altor ministere în susţinerea turismului: educaţie, economie, muncii, transporturilor, mediului, culturii.

Prima întâlnire dintre mediul de afaceri din turism și reprezentanții Comisiilor Senatului României a însemat un pas înainte pentru rezolvarea problemelor importante, cu care industria turismului se confruntă în fiecare zi. Ne dorim ca această primă întâlnire să creeze un precedent și să devină în cele din urmă o obișnuință. Numai printr-o consultare, colaborare, comunicare continua și eficientă vom reuși să aducem schimbări, în bine, în relaţia dintre mediul de afaceri şi mediul politic-legislativ, a declarat președintele Federației Patronatelor din Turism, Muhammad Murad. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.