Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Georgia: Victor Paul Dobre, vicepreședinte al AP a OSCE

Georgia: Victor Paul Dobre, vicepreședinte al AP a OSCE

DISTRIBUIȚI
Victor_Paul_Dobre

Victor_Paul_Dobre145048 – 06072016  – Deputatul Victor Paul Dobre, membru al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE, a fost ales marţi, 5 iulie, vicepreşedinte al acestei organizaţii, în cadrul celei de a 25-a Sesiuni anuale care a avut loc la Tbilisi, în Georgia, în perioada 1-5 iulie 2016.

Noua structură de conducere a Adunării Parlamentare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa este formată din preşedintele Christine Muttonen (Austria) şi vicepreşedinţii Victor Paul Dobre (România), Vilija Aleknaite Abramikiene (Lituania), Azay Guliyev (Azerbaidjan), Isabel Santos (Portugalia), Robert B. Aderholt (Statele Unite ale Americii), Kent Harstedt (Suedia), George Tsereteli (Georgia), Peter Bowness (Marea Britanie), Roberto Battelli (Slovenia).

Adunarea Parlamentară a OSCE este dimensiunea parlamentară a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa. A fost creată în aprilie 1991 şi este formată din 323 de membri din cele 57 de parlamente naţionale din statele membre ale OSCE. Parlamentul României participă la AP OSCE de la înfiinţarea acesteia, în calitate de membru fondator cu drepturi depline şi are o delegaţie permanentă formată din şapte parlamentari. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.