Acasă Externe Germania: Răzbunarea unui sirian

Germania: Răzbunarea unui sirian

DISTRIBUIȚI

– 145375 – 25072016 –  O persoană a murit, iar alte 12 au fost rănite, dintre care trei se află în stare gravă, în urma unei explozii produse duminică seara în apropierea unui bar din Ansbach, o localitate situată în apropiere de oraşul Nurnberg, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei locale. Explozia a fost provocată de un dispozitiv improvizat, iar persoana decedată este chiar atacatorul.

Bărbatul care s-a detonat este un sirian în vârstă de 27 de ani, căruia i-a fost refuzată cererea de azil, a anunţat, luni dimineaţa, ministrul bavarez de Interne Joachim Hermann.

Autoritățile germane au calificat luni dimineața drept ”atentat” explozia survenită duminică seara în centrul orașului Ansbach, din sudul țării, fără a exclude o motivație islamistă, relatează AFP. ”Din nefericire, acesta este un nou atentat”, a declarat ministrul de interne al landului Bavaria, Joachim Hermann.

Autorul atentatului, a cărui cerere de azil fusese respinsă în urmă cu un an, intenționa să împiedice organizarea unui festival de muzică pop la care participau peste 2.000 de persoane în oraș, potrivit lui Hermann. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.