Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Evenimente prilejuite de Ziua Limbii Române la Curtea Casei Artelor

București: Evenimente prilejuite de Ziua Limbii Române la Curtea Casei Artelor

DISTRIBUIȚI

 Cea mai frumoasa poveste145913 – 26082016 –  Adrian Cioroianu va participa la Ziua Limbii Romane – editia a IV-a, miercuri, 31 august, incepand cu orele 18.00, unde va vorbi despre cartile aparute la Curtea Veche Publishing. Prin acestea, autorul a reusit sa faca in ultimii ani istoria mai accesibila publicului larg si sa demonstreze celor mici ca istoria poate fi cea mai frumoasa poveste.

Timp de doua zile, pe 30 si 31 august, intre orele 11.00 și 21.00, publicul este asteptat in “Amfiteatrul cu Carti” din Curtea Casei Artelor de pe Bulevardul Mircea Voda nr.5, unde organizatorii au pregatit un Targ de Carte Romaneasca, Spatiu pentru lectura, Ateliere de creatie pentru copii, Concursuri de recitat cu premii in carti, Prezentari de carte cu invitati speciali si Recitaluri de muzica si poezie romaneasca.

Adrian Cioroianu va vorbi despre cele doua volume inspirate de emisiunea 5 minute de istorie (TVR): “Cea mai frumoasa poveste vol II: Nu putem evada din istoria noastra” (Curtea Veche Publishing, 2016) si “Cea mai frumoasa poveste vol I: Cateva adevaruri simple despre istoria romanilor” (Curtea Veche Publishing, 2013).

De asemenea, autorul va vorbi despre proiectul initiat de Curtea Veche Publishing si pe care il coordoneaza pentru a-i prezenta pe intelesul copiilor si tinerilor pe cei opt regi si regine ale Romaniei intr-o colectie frumos ilustrata: “Carol I. Primul si cel mai mare rege al romanilor” (volum scris de Adrian Cioroianu alaturi de Andrei Radu) si “Maria a Romaniei. Regina care a iubit viata si patria” (volum scris alaturi de Mihaela Simina). Ambele volume au aparut la Curtea Veche Publishing in 2015 in colectia pentru copii “Regii si reginele noastre”. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.