Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Demisionarul Tobă zice că va fi permanent în slujba țării

București: Demisionarul Tobă zice că va fi permanent în slujba țării

DISTRIBUIȚI

CONFERINTA DE PRESA - ANTIDROG146038 – 02092016 –  Ministrul de Interne Petre Tobă şi-a anunţat demisia joi saeara, ”pentru a evita implicarea Ministerului Afacerilor Interne intr-un scandal public in prag de alegeri”.

Prim-ministrul Dacian Cioloș a acceptat demisia domnului Petre Tobă din funcția de ministru al Afacerilor Interne. Până luni 5 septembrie, premierul va înainta președintelui Klaus Iohannis propunerea de înlocuire la conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Petre Toba, afirmă, intr-o postare pe Facebook, ca a fost atacat permanent inca din primele zile ale mandatului, dar nu pentru ceea ce a facut in plan profesional, ”ci din alte considerente, de natura politica”.

”Subliniez ca nu am facut politica si nu voi face nici in viitor, nu am urmarit ca functia de ministru sa devina o trambulina pentru a accede in viata politica, ci voi fi dedicat muncii profesionale, voi fi permanent in slujba tarii si a cetateanului, asa cum o fac de peste 26 de ani. (…) In aceasta perioada am rezistat tentatiei de a abandona, deoarece am avut permanent alaturi de mine sprijinul colegilor din Ministerul Afacerilor Interne din toate armele si de aceea, inca o data, va multumesc”, a transmis Toba, joi seara, colegilor din minister. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.