Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Uite Zegrean, nu e Zegrean pe liste

București: Uite Zegrean, nu e Zegrean pe liste

DISTRIBUIȚI

Augustin Zegrean 146236 – 13092016 –  PNL nu îl vrea, deocamdată, pe fostul președinte al CCR pe listele pentru parlamentare, chiar dacă acesta şi-a manifestat intenţia de a candida pentru o funcţie de senator din partea PNL Bistriţa-Năsăud. Zegrean a fost senator din partea FSN și deputat PD până în 2007. Anunțul a fost făcut de preşedintele interimar al PNL Bistriţa-Năsăud, Robert Sighiartău, care a declarat că Zegrean a trimis o scrisoare de intenţie în acest sens, dar că nu a semnat şi o adeziune la partid. ”Vineri şi-a depus intenţia, scrisoarea. Nu a semnat adeziune la PNL, asta e interesant. Nu a semnat încă adeziunea. Trebuie să verific, a fost suspendat în perioada asta (cât a fost judecător la Curtea Constituţională – n.r.) şi devine membru direct. Trebuie să verific. Intenţia şi-a depus-o, dar adeziune nu a semnat. O să am o discuţie cu dânsul”, a spus Sighiartău.

Intenția lui Augustin Zegrean de a candida din partea PNL pentru o funcție de senator a stârnit controverse în rândul membrilor liberali.

Dacă Alina Gorghiu a susținut că Zegrean este bine venit în partid și că este o resursă care ar face față unei activități parlamentare, șeful grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, Eugen Nicolaescu, a exclus categoric o prezență a fostului șef al CCR pe listele PNL pentru parlamentarele din 11 decembrie a.c.

Augustin Zegrean spune că este trist că nu poate ajunge din nou senator, pe listele PNL, și se întreabă ce rău le-a făcut celor care îl refuză. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.