Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ghiță umblă fără buletin

București: Ghiță umblă fără buletin

DISTRIBUIȚI

ghita-diaconu147209 – 28102016  Deputatul Sebastian Ghita nu a fost primit in sediul DNA, deoarece nu a avut act de identitate, au declarat surse judiciare pentru News.ro, care au precizat ca plangerea Partidului Romania Unita (PRU) impotriva premierului Dacian Ciolos, in legatura cu achizitionarea sculpturii ”Cumintenia pamantului”, depusa de presedintele PRU, Bogdan Diaconu, a fost trimisa la Sectia a doua a Directiei.

De altfel, Ghita nu este semnatarul plangerii, ea fiind depusa, in numele Partidului Romania Unita, de presedintele acestei formatiuni. Aceleasi surse au precizat, pentru News.ro, ca plangerea vizeaza presupuse abuzuri in legatura cu aprobarea Ordonantei de urgenta nr. 10/2016 privind stabilirea masurilor necesare in vederea asigurarii resurselor financiare pentru achizitionarea unui bun apartinand patrimoniului cultural national mobil clasat in categoria tezaurul patrimoniului cultural national mobil si cu aprobarea Ordonantei de urgenta nr. 19/2016 pentru completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 10/2016.

Procurorii urmeaza sa analizeze daca cele sesizate reprezinta infractiuni de competenta DNA, plangerea fiind trimisa la Sectia de Combatere a Infractiunilor Asimilate Infractiunilor de Coruptie, potrivit acelorasi surse.PROMPT MEDIA

foto:stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.