Acasă Social București: Lipsă crasă de respect

București: Lipsă crasă de respect

DISTRIBUIȚI

mihai-ursu147239 – 31102016  Lipsă crasă de respect în centrul Bucureștiului, lângă miile de oameni care plângeau victimele din Colectiv, relatează Antena3! Petrecere și voie-bună, duminică, la nici 300 de metri de locul în care erau comemorate victimele din #Colectiv.

Jurnalistul Mihai Ursu a postat pe Facebook mai multe clipuri, realizate în apropiere de Biblioteca Națională, acolo unde Loteria Română și Primăria au organizat un spectacol.

Dansuri și muzică la un volum indecent, în timp ce alături mii de oameni plângeau victimele tragediei din #Colectiv.

 ”Cineva de la Loteria Română o să răspundă. Această atitudine reflectă modul în care sunt văzuți membrii acestei comunități, rockerii” crede Mihai Ursu.

”Să organizeze o paranghelie cu lăutari? Nu există absolut nicio scuză. Trebuie luate măsuri radicale, sunt oameni care nu au auzit de ce trebuia să se întâmple astăzi? Ce legătură au ei cu România, de o săptămână numai despre asta se vorbește, ar fi trebuit să fie o zi de comemorare, o zi în care să ne gândim la cei care au murit atât de tineri fără să aibă vreo vină” a spus și Radu Tudor, realizatorul emisiunii ”Punctul de întâlnire” de la Antena3.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.