Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Studenții de la Politehnică, în practică la RATB și RADET

București: Studenții de la Politehnică, în practică la RATB și RADET

DISTRIBUIȚI

firea-costoiu147136 – 26102016  Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si rectorul Universitatii Politehnica Bucuresti, Mihnea Costoiu, au semnat un protocol de colaborare privind dezvoltarea relatiilor dintre cele doua institutii. Documentul stabileste in primul rand cadrul general prin care studentii urmeaza sa desfasoare stagii de practica la Primaria Municipiului Bucuresti sau la institutiile din subordinea Municipalitatii, dar si elaborarea de strategii si programe durabile pentru Bucuresti in domeniile infrastructura si constructii.

Totodata, Firea a aratat ca RADET si RATB sunt doua institutii care vor putea organiza stagii de practica foarte utile pentru studentii UPB.

Pe termen mediu si lung, in baza aceluiasi protocol, Municipalitatea si Politehnica Bucuresti urmaresc sa extinda colaborarea, in sensul initierii si dezvoltarii, alaturi de specialistii UPB, de noi proiecte de infrastructura pentru Capitala precum benzile unice RATB, managementul traficului, sau realizarea hartii digitale a Capitalei cu scopul promovarii turistice a Bucurestiului.

Protocolul de colaborare dintre Primaria Generala si Universitatea Politehnica Bucuresti a fost semnat pentru o perioada de trei ani. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.