Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Unioniștii vor să parafeze înțelegerile făcute cu partidele politice

București: Unioniștii vor să parafeze înțelegerile făcute cu partidele politice

DISTRIBUIȚI

george-simion-unionisti147068 – 24102016  Unioniștii din Acțiunea 2012 așteaptă ca și PNL să dialogheze cu ei și cer partidelor politice respectarea promisiunilor făcute și asumarea unirii cu Republica Moldova ca proiect de țară, se arată într-un comunicat de presă.

Tinerii care au participat la evenimentul de sâmbătă au ridicat corturile din Piața Universității și au plecat spre casă. Ei au primit din partea bucureștenilor 15.000 de titluri de carte românească, care vor ajunge în bibliotecile sătești din Republica Moldova.

Reprezentanții Acțiunea 2012 din București vor solicita în această săptămână partidelor politice să parafeze înțelegerile făcute duminică cu ei. PNL, singurul partid care nu a primit protestatarii, este rugat să o facă cât mai grabnic.

Delegații ale protestatarilor au fost primite duminică de conducerile din eșalonul al doilea ale PSD, ALDE, PMP, USR, ANR și PRU. Singurul lider care s-a întâlnit cu unioniștii a fost cel al PMP, Traian Băsescu.  Ei au primit asigurări că doleanțele lor sunt împărtășite de către partidele politice și vor fi implementate conform unui program.

“Trei sferturi dintre români ar vota favorabil la un referendum de Unire. Clasa politică e datoare să răspundă marșului organizat de noi sâmbătă și să acționeze în spiritul celor promise. Dacă pregătim 2018 și ei se pregătesc de alegeri, fiecare partid trebuie să își asume Reunirea ca proiect de țară. Așteptăm și răspunsul din partea doamnei Gorghiu”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.