Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Grijă deosebită a polițiștilor ilfoveni față de elevii de la oraș

Ilfov: Grijă deosebită a polițiștilor ilfoveni față de elevii de la oraș

DISTRIBUIȚI

politia-ilfov-orase147029 – 20102016 – În cursul lunii octombrie 2016, la nivelul poliției Române se organizează evenimentul ”Luna Cybersecurity”, care constă în derularea unor activități informativ-preventive destinate protecției minorilor, în domeniul criminalității informatice.

Prevenirea infracțiunilor circumscrise crimei organizate, îndeosebi în rândul minorilor, reprezintă una din prioritățile Poliției Române. În acest sens, polițiștii de prevenirea a criminalității din Ilfov desfășoară activități informativ – preventive în unitățile de învățământ de pe raza județului cu scopul informării elevilor cu privire la criminalitatea informatică, traficul de persoane și consumul de droguri.

Ieri, polițiștii au discutat cu aproximativ 200 de elevi, din două unități școlare din Măgurele și Popești, abordând teme precum siguranța pe rețelele de socializare, prevenirea pornografiei infantile, respectarea drepturilor de autor și comerțul electronic.

În perioada următoare polițiștii se vor afla în permanență în unitățile de învățământ, desfășurând acest gen de activități. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.