Acasă Uncategorized Rep. Moldova: Consulul României la Bălți, în stare gravă

Rep. Moldova: Consulul României la Bălți, în stare gravă

DISTRIBUIȚI

politist147340 – 04112016  Un ofiţer de investigaţie din cadrul IP Făleşti a fost reţinut după ce a accidentat un pieton care traversa regulamentar strada, după care a părăsit locul accidentului, încercând să inducă în eroare ancheta prin determinarea unei alte persoane să-şi asume vina pentru cele săvârşite.

Cazul a avut loc în seara zilei de 2 noiembrie, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Bălţi, Republica Moldova, când poliţistul, care se deplasa cu viteză excesivă la volanul unui Volkswagen Pasat, a lovit frontal un pieton care traversa pe zebră. Victima s-a dovedit a fi consulul României la Bălţi, care, în urma impactului violent, a fost transportat cu traumatisme grave la Spitalul Clinic municipal din oraş. În prezent, starea sănătăţii victimei este gravă, dar stabilă. După comiterea accidentului, poliţistul a părăsit locul accidentului, fără a interveni, în condiţiile legii, într-o asemenea situaţie. Mai mult, acesta şi-a convins un amic să-şi asume răspunderea pentru acest accident.

Poliţistul a fost reţinut preventiv pentru 72 de ore. Potrivit unui comunicat, procurorii vor înainta judecătorului de instrucţie demers cu solicitarea arestării acestuia pentru 30 de zile, anunță Publika.md.

Pentru aceste infracţiuni norma penală prevede închisoare de la 3 până la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce pe un termen de până la 4 ani.PROMPT MEDIA

foto:publika.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.