Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Alți 52 de străini au fost depistaţi în situaţii ilegale

București: Alți 52 de străini au fost depistaţi în situaţii ilegale

DISTRIBUIȚI

igi1147725 – 28112016­ – Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări au desfășurat, la nivel naţional, în perioada 21 – 25 septembrie a.c., mai multe acţiuni şi controale, cu forţe proprii şi în cooperare cu alte structuri având atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale și a muncii nedeclarate a cetăţenilor străini.

 Aufost depistați 33 de străini în situaţii ilegale, cei mai mulţi în Bucureşti şi pe raza de competenţă a judeţelor Vrancea și Cluj. Dintre aceștia, cinci au primit decizii de returnare și comunicări de părăsire a teritoriului României, patru au fost puși în legalitate, o persoană a fost returnată iar pentru ceilalți s-au dispus alte măsuri. De asemenea, au fost preluați de la alte structuri 19 străini pentru aplicarea măsurilor din domeniul de competență.

Polițiștii de imigrări au organizat misiuni de îndepărtare sub escortă de pe teritoriul României pentru șase persoane, iar pentru șapte pesroane au întocmit documente necesare în vederea luării în custodie publică până la îndepărtarea de pe teritoriul țării noastre.

De asemenea, poliţiştii au aplicat cetăţenilor străini care nu au respectat legislaţia în domeniul migraţiei, sancţiuni contravenţionale cu avertisment şi amendă în valoare totală de 27.875 lei.

Pe linia combaterii muncii ilegal, mai multe societăți comerciale au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 31.000 lei, pentru nerespectarea regimului juridic privind angajarea și detașarea străinilor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.