Acasă Uncategorized București: Să înțeleagă lumea cum e cu gardul și leopardul

București: Să înțeleagă lumea cum e cu gardul și leopardul

DISTRIBUIȚI

liviu-iolu147961 – 141212016­  – PSD trebuie să își asume amânarea reducerii taxelor, a scris pe pagina sa de Facebook, ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Dragoș Pîslaru.

”Incredibil, dar adevărat – PSD începe abia acum să se gândească cum să pună în practică promisiunile electorale – aflăm că de fapt vor să modifice Codul Fiscal și să nu mai scadă taxele așa cum ei înșiși au decis în urmă cu un an. Unde scria asta în Programul lor de guvernare? Cum rămâne cu minciuna prin omisiune? Cum rămâne cu siguranța de până acum ca erau bani pentru toate promisiunile? Pentru așa ceva trebuie să își asume singuri prorogarea! Să înțeleagă lumea cum e cu gardul și leopardul!”

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a declarat, marți, că premierul Dacian Cioloș și președintele PSD, Liviu Dragnea, au avut marți dimineața o convorbire telefonică, în cadrul căreia au discutat despre prorogarea unor termene ale unor măsuri fiscale. Liviu Dragnea a anunțat, în 7 decembrie, că PSD are în vedere trei direcții majore ale bugetului de stat pe 2017 – creșterea veniturilor populației, investiții masive în mai multe domenii și reducerea taxelor, adăugând că social-democrații sunt pregătiți să prezinte proiectul de buget în Parlament în maximum 10 zile de la instalarea Guvernului. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.